ŞAMPİYON SEFERCİKSPOR

Beldemizin güzide takımı Sefercikspor, yaklaşık ikibin taraftarımız önünde ilçe takımı Gökçebeyspor 'u 90 dakikası ve uzatmaları 0-0 eşitlik sonuçlanınca penaltılarda 7 - 6 yenerek Çaycuma 1.Amatör kümenin şampiyonu olarak , Deplasmanlı Süper Amatör Liginde oynamaya hak kazandı.
Müsabaka sonrası Zonguldak Askf Başkanı Sayın Kemal Demir tarafından, şampiyonluk kupası Belediye Başkanımız Ömer Ünal ve Sefercikspor Kulübü Başkanı Caner Sefercik'e takdim edildi.
Belediye Başkanımız Ömer Ünal kupayı , SEFERCİKSPOR'lu futbolculara takdim ederek , Süper Amatör Ligde de maddi ve manevi desteklerinin devam edeceğini, şampiyonluğun sonuna kadar bizim hakkımızın olduğu belirterek , tebrik etti.
Filyos'umuzu Deplasmanlı Süper Amatör Ligde temsil edecek, Sefercikspor' a başarılar dileriz.