Beldemizi Cumhurbaşkanı yardımcısı Sayın Fuat Oktay ile Enerji Bakanı Sayın Fatih Dönmez ziyaret etmişlerdir.

Bugün Filyos Beldemizi Cumhurbaşkanı yardımcısı Sayın Fuat Oktay ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih Dönmez ziyaret etmişlerdir.Belediye Başkanımız Ömer Ünal gerçekleştirilen ziyarette, Cumhurbaşkanı yardımcısı Sayın Fuat Oktay'dan Filyos'un ilçe yapılması için destek talep etmiş ve yardımlarını istemiştir.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez, Belediye Başkanımız Ömer Ünal'a doğalgaz çalışmalarının yakında başlanacağını bildirmiştir.TPOA Genel Müdürü Sayın Melihan Bilgin, Belediye Başkanımıza Geriş Mahallesi yolumuzun sıcak asfalt ile kaplanma sözünü vermiştir.

Belediye Başkanımız Ömer Ünal, Beldemize katkı sunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve TPOA Genel Müdürü Sayın Melihan Bilgin'e beldemiz halkı adına teşekkürlerini sunmuştur.