Filyos Belediyesi TOKİ Konutları

Filyos Belediyesi TOKİ Başvuru Evrakları

Başvuru Formu

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

İl İlçe Nüfus Müdürlüğünden Onaylı Vukuatlı Nüfus Kaydı ile Adrese Dayalı Kayıt Sistemine Göre Alınacak Olan İkametgah Belgesi

Hane Halkı Gelirinin En Fazla 3.200 TL olduğunu kanıtlayan gelir belgesi.

Başvuru Bedeli dekont fotokopisi. (2+1 konut için 4.000 TL 3+1 konut için 6.000 TL)

Başvuru sahibi evli ise kendisi, eşi velayeti altındaki çocuklarından çalışan varsa kendisinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının ayrı ayrı gelirlerini kanıtlayan belgeler (tabi olarak çalıştıkları sosyal güvenlik kurumlarından çalıştığına dair alınan belgeler ile maaş bordroları, maaş belgeleri vb.)

Başvuru sahibi, eşi veya velayeti altında bulunan çocuklardan herhangi biri çalışmıyorsa sosyal güvenlik kurumundan çalışmadığına dair belge alacaklardır.

25 yaş ve üzerinde olması (eşi vefat etmiş olan çocuklu dul kadınlarda yaş şartı aranmayacaktır.)

Detaylı Bilgi için Lütfen Belediyemizi Ziyaret Ediniz…