2022 YILI NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI

NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

MÜZAKERE TUTANAĞI (07 NİSAN 2022)

Gündemin 1.maddesi;

Açılış, Yoklama ve Saygı Duruşu,

Filyos Belediye Meclisi; 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20.maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 6.maddesi gereğince, 2022 yılı Nisan ayı olağan meclis toplantısını yapmak üzere 07.04.2022 Perşembe  günü saat 11:30’da Meclis 1.Başkan vekili Mustafa FURTUN,ve meclis üyesi Hayrettin ASLAN’ın  katılımı ile Belediye hizmet binasında bulunan meclis salonunda toplandı.

Başkanlık Divanı yerine aldıktan sonra Meclis 1.Başkan vekili  yoklama yaptırdı, meclis üyelerinden Hayrettin ASLAN’ın toplantıya geldiği,meclis üyelerinden,Musa KURT,Hasan ACAR,Buğra UZUN,Muzaffer DUYAN,Ahmet ÜZÜLMEZ,İzzet KOŞAR ve Ufuk AKIN’ın toplantıya katılmadıkları görülmüştür.

Meclis 1.Başkan Vekili

Hayrettin ASLAN