İMAR TADİLATI ONAYI 183 ADA,175 PARSEL

MECLİS KARARI

Karar Tarihi             : 06/11/2020

Karar No                   : 35

Karar Konusu          : İmar Tadilatının Görüşülmesi (AZD Madencilik)

Meclis Başkanı          : Ömer ÜNAL

Meclis Üyeleri            : Mustafa FURTUN, Musa KURT, Hayrettin ASLAN, Hasan ACAR, Buğra

UZUN, Muzaffer DUYAN, Ahmet ÜZÜLMEZ, İzzet KOŞAR,Ufuk AKIN.

Filyos Belediye Meclisi; 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20’nci maddesi ve Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 6’ncı maddesi gereğince, 2020 yılı Kasım ayı olağan meclis toplantısını yapmak üzere 06/11/2020 Cuma günü saat 11:30’da Belediye hizmet binasında bulunan meclis salonunda toplandı.

Gündemin 8.maddesi;

AZD Madencilik İnş.Nak.İth.İhr.Dış.Tic.Ltd.Şti. firmasının 02.11.2020 tarih ve 1921 sayılı talep dilekçesi ekinde alınan ve şehir plancısı Harun ALGÜL tarafından hazırlanan Beldemiz Kocaali Mahallesi 183 ada,175 parseldeki taşınmazın ortasından geçen imar yolunun,kendi parsel sınırları içerisinde kalacak şekilde doğu tarafına doğru kaydırılmasına ilişkin imar planı değişikliğinin görüşülmesi neticesinde, Belediye Meclisimizce oy birliği ile karar verilmiştir.

Ahmet ÜZÜLMEZ

(İmzalı)                                              (İmzalı)                                                  (İmzalı)