FİLYOS BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ÖMER ÜNAL'IN YENİ YIL MESAJI

Sevgili Filyos’lu Hemşerilerim,“2019 yılını geride bırakıyor, yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz. Öncelikle, 2020 yılının, ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını, ülkemizde ve yeryüzünde, barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile teşkil etmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Değerli Filyos’lu hemşerilerim; Belediyeyi emanet ettiğiniz günden itibaren gece, gündüz demeden, canla başla siz değerli hemşerilerimin huzuru ve refahı için yaptığımız yatırım ve çalışmalarımız 2020 yılında da devam edecektir. Yeni yılın, bereketli ve huzurlu, sağlık, afiyet içinde geçmesi, güzellikleriyle unutulamayacak bir yıl olmasını diler, Ailenizle, sevdiklerinizle, huzurlu, barış, sıhhat ve afiyet içinde bir yıl geçirmenizi temenni ediyor, hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.