FİLYOS BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ÖMER ÜNAL'IN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Filyos Belediye Başkanı Sayın Ömer ÜNAL’ın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlama Mesajı

Başkan Ünal mesajında; "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü  alın terinin, helal kazancın, dostluğun, barışın, kardeşliğin, yardımlaşmanın, birlik ve beraberliğin simgeleştiği bir gündür. İnsanı, emeği, alın teriyle kazanılan helal kazancı yücelten, paylaşımda adaleti savunan bir medeniyetin mensupları olarak çalışanlarımızın, emeklerinin tam karşılığını almalarına, çalışma koşullarının iyileştirilmesine, çalışma hayatındaki sorunlarının çözümüne ve hak ettikleri hayat standartlarına kavuşmalarına büyük önem veriyoruz. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinliklerinin adına yakışır bir biçimde, bayram havasında geçmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, çalışma hayatındaki zorlukların ve sorunların barış, kardeşlik ve hoşgörü ortamında çözüme kavuşabileceği inancı ile tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyorum."ifadelerine yer verdi.