FİLYOS BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ÖMER ÜNAL'IN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Filyos Belediye Başkanı Sayın Ömer ÜNAL, Mevlid Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan mesajında; “Alemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in dünyaya teşrif ettiği bu mübarek geceyi bir kez daha idrak etmenin huzuru ve sevinci içerisindeyiz. Mevlid Kandili, Sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed (S.A.V)’in bizlere sunduğu bütün yol gösterici öğütlerini anlama, bu anlayışla yaşama ve yenilenme zamanıdır. Sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed (S.A.V) güzel ahlakıyla, hoşgörüsüyle, adaletiyle, mütevaziliğiyle bütün insanlığa kucak açan örnek bir şahsiyettir. Peygamber Efendimizin hayatı, biz Müslümanlar ve tüm insanlık için örnek bir hayattır. Yüce Peygamberimizin engin sevgi ve hoşgörüsüne, güzel ahlakına, her biri ayrı bir hakikat taşıyan sözlerine kısacası rehberliğine, örnek hayatına olan ihtiyacımız bugün her zamankinden fazladır. İnsanlık alemine bir kurtuluş müjdecisi olarak gönderilen ve insanlığın ufkunu aydınlatan Yüce Peygamberimizin bu mübarek günde dünyaya gelişini kutlarken, O’nun örnek şahsiyetini ve güzel ahlakını tanımaya, tanıtmaya daha çok ihtiyaç duyuyoruz.  Bu duygu ve düşüncelerle, Milletimizin ve İslam âleminin Mevlid Kandilini tebrik ediyor, bu mübarek gecede yapılacak duaların, edilecek ibadetlerin hak katında makbul olmasını temenni ediyorum. Rabbimden, bu mübarek gece vesilesiyle, islam dünyasının birliğini, beraberliğini, dayanışmasını güçlendirmesini, tüm insanlığın yürek acılarını ve gözyaşlarını dindirmesini, bu mübarek gün ve gecelerin ülkemize ve tüm İslam alemine rahmet, bereket ve huzur getirmesini diliyorum" dedi.