FİLYOS BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ÖMER ÜNAL TARAFINDAN ENFLASYONLA TOPYEKÜN MÜCADELE KAMPANYASINA BÜYÜK KATKI SAĞLANDI.

Filyos Belediye Başkanı Sayın Ömer ÜNAL, 05 Kasım 2018 Pazartesi günü saat 11:30’da Filyos Belediyesi meclis toplantısı salonunda gerçekleştirilen 2018 yılı Kasım ayı olağan meclis toplantısında, enflasyonla topyekün mücadele kampanyası kapsamında çok önemli kararların alınmasına büyük katkı sağladı. Belediye Başkanı Sayın Sayın ÜNAL Meclis toplantısında meclis üyelerine ülkemizin geçtiği ekonomik kriz nedeniyle Beldemizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza ve Hükümetimize destek olmak amacıyla Filyos Belediyesinin tüm vatandaşlara yaptığı hizmet bedelleri için 2019 yılında %10 indirim uygulanmasını teklif etti. Teklif tüm Belediye Meclisi üyelerince oy birliği ile kabul edildi.Teklif 2018 ücretlerinden % 10 indirimi kapsadığından 2019 yılında ise yapılacak enflasyon oranı zammının % 25 olduğu düşünülürse, Belediye tarafından yaklaşık olarak % 35 indirim yapıldığı öngörülmektedir.

İndirim Uygulanan Belediye Hizmetleri;

• Su Ücret Tarifesi;
  • Su Depozito Ücretleri;
  • Katı Atık Bertaraf Ücretleri;
  • Atık Su Ücretleri;
  • Ücrete Tabi İşler;  (Düğün Salonu Ücreti, Nikah Ücreti, İlan ve Reklam Ücreti)
  • İş Makinesi Ücretleri;
  • Ambulans Ücretleri;
  • Kamyon Ücretleri;
  • Su Bağlama Ücretleri;
  • Kanalizasyon Bağlama Ücretleri;
  • Durak Kullanma Ücretleri;
  • Ecrimisil Ücretleri;

Filyos Belediye Başkanı Sayın Ömer ÜNAL, Beldemizde yaşayan ve Belediyemiz hizmetlerinden yararlanan tüm vatandaşlarımıza 2019 yılında Belediye hizmetlerine uygulanacak olan % 10 indirimin şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.