Belediye Başkanı Ömer ÜNAL'ın Regaip Kandili Mesajı

Belediye Başkanı Ömer ÜNAL’ın Regaip Kandili Mesajı

22 Mart 2018 Perşembe gününü Cuma gününe bağlayan gece, rahmet, bereket ve mağfiret iklimi mübarek üç ayların başladığının habercisi Regaip Kandili’ni idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Regaip gecesi, mübarek üç aylardan ilki olan Recep ayı ile başlayıp, Şaban ayı ile devam eden, rahmeti, feyzi ve bereketi bol olan Ramazan ayı ile taçlanan mukaddes günlerin müjdecisidir.

Rahmet ve mağfiret kapılarının açıldığı bu müstesna gecenin kalplerimizi iman, ilim, hikmet ve hakikat nuruyla aydınlatabilmek için güzel bir fırsat olacağına inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, hemşerilerimin üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandilini tebrik ediyor, bu mübarek gecenin ülkemiz ve tüm insanlık âleminin mutluluk ve huzuruna vesile olmasını temenni ediyorum. Ömer ÜNAL – Belediye Başkanı