Filyos'ta futbolun beşiği tekrar sallanacak.

Tarihi Filyos Sahası tekrar Zonguldak futboluna kazandırılıyor.

Zonguldak’da bir çok futbolcunun yetiştiği, kentte Futbolun beşiği olarak adlandırılan Filyos’ta yıllardır atıl durumda bulunan Filyos Sahası tekrar futbola kazandırılıyor. Arazinin bir kısmının Filyos Ateş Tuğla’ya ait olması nedeniyle yıllardır yaşanan sıkıntının çözülmesinin ardından Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal sahaya tekrar futbola kazandırmak için harekete geçti. Uzman ekiplerle ölçümleri yapılan Filyos Sahası’nın en kısa sürede tekrar Zonguldak futboluna kazandırılacak, Filyos tekrar futbol cennetine dönüştürülecek.

Zonguldak’ta bir çok futbolunun yetiştiği ve Türk futboluna damga vurduğu Filyos Sahası’nın durumu yıllarca futbolseverleri üzmüştü. Filyos’ya yaşanan bu gelişme sadece Filyosluları değil Zonguldaklı futbolseverleri de sevindirdi.