FİLYOS BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ÖMER ÜNAL 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI.

Filyos Belediye Başkanı Sayın Ömer ÜNAL, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan mesajında; “Ülkemizin her köşesinde, Cumhuriyetimizin ilanının 94. yıldönümünü büyük bir heyecanla kutluyoruz. Ülkesini işgal etmek isteyen güçlere karşı destansı bir istiklal mücadelesi veren milletimiz, kazandığı büyük zaferi, milli iradeyi esas alan Cumhuriyeti ilan ederek taçlandırmıştır. Milletimiz bu kararıyla hâkimiyetin millet iradesinde olduğunu ilan etmiş ve Cumhuriyetimizi içtenlikle sahiplenmiştir. Ülkemiz, cumhuriyetin ilanıyla birlikte kalkınma, ilerleme ve modernleşme yolunda çok önemli mesafeler kat etmiş ve bugün modern dünyanın saygın ülkelerinden biri haline gelmiştir. Bize bu Cumhuriyeti armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor,  bütün vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.” dedi.