FİLYOS FUTBOL SAHASI VERDİĞİMİZ MÜCADELE NETİCESİNDE 12 EYLÜL 2017 TARİHİ İTİBARİYLE FİLYOS BELEDİYESİ ADINA TAPUSU ALINMIŞTIR.

Filyos’umuzun simgesi olan ve yıllardan beri amatör kulüplerimizin futbol oynadığı ama mülkiyet sorunu çözülemediği için yatırım yapılamayıp çürümeye terk edilen Filyos Futbol Sahası yaptığımız çalışmalar neticesinde 12 Eylül 2017 tarihi itibariyle Filyos’luların malı olarak spor sahası yapılmak üzere Filyos Belediyesi adına tapusu alınmıştır.

Gençlerimizin ve spora meraklı yaşlılarımızın eski günlerindeki gibi futbol maçlarını seyredebileceği, Beldemizi modern bir stada kavuşturmak için çalışmalara hemen başlayacağız.

Futbol sahasının Belediyemiz adına tapusunun alınması için verdiğimiz mücadelede yanımızda olan siz değerli halkımıza sevgi ve saygılarımı sunar, stat alanının Filyos’un malı olarak Filyos’a hayırlı hizmetler vermesini diliyorum.Ömer ÜNAL-Belediye Başkanı