Belediye Başkanı Ömer ÜNAL'ın Kurban Bayramı Mesajı

Sevgili Filyos’lular Çok Değerli Hemşerilerim;

Kurban bayramına ulaşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bu dini bayramda bir kez daha milletçe birbirimizi sevgi ve sevinçle kucaklıyoruz. Bayramlar, barış ve hoşgörünün geliştiği, kardeşlik duygularının, birlik ve dayanışma ruhunun en üst düzeye çıktığı özel günlerimiz olması yanında, yaşama heyecanı açısından da bir vesile teşkil etmektedir. Bu önemli olguları bir arada yaşayacağımız Kurban Bayramında kırgınlık ve dargınlıkları bir tarafa bırakarak, barış ve huzur içinde yaşamaya önem vermeli, sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı yurttaşlık bilinciyle üzerimizde hissederek, birlik ve beraberliğimizi herkese göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Başta belde halkımız olmak üzere, tüm islam âleminin Kurban Bayramını kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, hem milletimiz, hem İslam âlemi, hem de insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını temenni ediyor, hep bir arada sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, sevgi ve saygılarımı sunarım.Ömer ÜNAL – Belediye Başkanı