Başkan Ünal'dan Filyos'u Canlandıracak Projeler

GÜPGÜPOĞLU MART AYINDA OTEL İNŞAATINA BAŞLAYACAK

Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal eski düğün salonun olduğu yeri bundan yaklaşık uzun seneden bu yana Kayserili işadamı olan Güpgüpoğlu’na verdiklerini belirterek işadamının tüm evraklarının tamam olduğunu ve Filyos beldesine Zonguldak ilinde bulunan Dedeman Oteli gibi büyük bir otelin inşaatının Mart 2017 yılında başlanacağını, işadamının yapacağı otel inşaatının Filyos Liman İnşaatıyla ilgili olarak çok önemli bir nokta olduğunu ifade etti. Öte yandan yapılacak olan otelin yaklaşık 184 oda ve 484 yatak kapasiteli olacağını belirtti.

FİLYOS MODERN KAPALI PAZAR YERİNE KAVUŞACAK

Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, beldede haftanın iki günü Çarşamba ve Cumartesi olarak belde de bir semt pazarı kurulduğunu Çarşamba günü Merkezde, Cumartesi günü ise Filyos çıkışında Pazar kurulduğunu belirterek Pazar yerlerini bir arada tutacak modern bir Pazar yerine kavuşacağını ve ihalesinin de son noktaya geldiğini belirtti.

YENİ BELEDİYE HİZMET BİNASI İNŞAATI TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Temelini Bilim ve Sanayi Bakanı Faruk Özlü’nün attığı Filyos Belediyesi yeni hizmet binası inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Ünal yeni belediye binası olarak yaptığı açıklamasında Bakan Faruk Özlü’nün Filyos Liman İnşaat çalışmalarının başlamadan beldede konuyla ilgili olarak bilgilendirme toplantısı yaptıklarını ve toplantıdan sonra Bakan Özlü’nün yanı sıra bölge milletvekillerinin katılımıyla yeni belediye binasının temelini attıklarını ve çalışmaların da aralıksız olarak devam ettiğini söyledi.

2+1 ve 3+1 TOKİ KONUTLARI YAPILACAK

Belediye Başkanı Ömer Ünal, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca Filyos beldesine yapılacak olan 2+1 ve 3+1 konutlarda başvuruların sona erdiğini ve Ankara TOKİ İdaresinden gelecek olan heyetin önümüzdeki günlerde TOKİ konutlarının yapılacağı alanda inceleme yapacaklarını ve en kısa süre içerisinde de konutları yapmaya başlayacaklarını ifade etti.